Bereidingswijze
De krielaardappeltjes in een hapjespan aanbakken en dan de deksel erop. De zalmfilets in de ovenschaal leggen en een bodempje witte wijn toevoegen. Dan in de oven voor 15 minuten. De sla en de tonijn in een slabak en hieraan wat slasaus toevoegen naar eigen smaak.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gepocheerde zalmfilet met tonijnsalade
Ingrediƫnten
2 zalmfilets, zakje gesorteerde sla, blikje tonijn (naturel of mexicana), slasaus krielaardappeltjes, witte wijn, peper, zout en herbes de provence
Leuke tips
Over twee borden verdelen en de zalmfilets besprenkelen met wat witte wijn uit de ovenschaal. Eet smakelijk!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123812
Homepage ID
8306
Smaak
N
Teller
425
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
oven voorverwarmen op 200graden, ovenschaal invetten, zalmfilets insmeren met kruiden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht