Gevuld Turks Brood Anders

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/12/1999 - 22:46
Bereidingswijze
Olie in een baje doen en er 2 teentjes knoflook in uitpersen Het turks brood overlangs doorsnijden zodat er twee bodems ontstaan Het broob insmeren met het olie knoflookmengsel en goed in laten trekken Het gehakt in een koekenpan rul bakken en de groenten in een andere pan kleingesneden goed bakken Het gehakt en de groenten over het brood verdelen en er gerapte kaas over strooien en in een voorverwamde oven goed doorwarmen ik doe het zelf op de crispschaal van de combomagnetron maar het gaat ook prima gewoon in de oven niet te lang bakken dan wordt het brood veel te hard ongeveer tot de kaas goed gesmolten is alles is immers al gaar
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
een heerlijk gerecht voor de zaterdagavond als je niet uitgebreid wilt koken
Ingrediƫnten
1 pnd gehakt
1 rode ui
knoflook
sence bakolie
paprika
gourgette
geraspte kaas
Hulpmiddelen & keukengerei
oven
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Brood
Recept ID
123810
Homepage ID
4376
Smaak
P
Teller
1330
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
20
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
oven voorverwarmen op 150 graden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
petrazwanen