Bereidingswijze
Maak de ui en de tomaten schoon en snijd dit in kleine stukjes. Doe de visfilet in een kom met een beetje limoensap en trek de vis van elkaar. Voeg de tomaat, de ui en de geraspte kaas toe en vermeng alles goed door elkaar. Leg de plakjes bladerdeeg op een werkblad en schep er wat van het vismengsel op. Vouw het bladerdeeg dicht en plak de randen vast met een beetje water.
Bestrooi de pakjes met wat geraspte kaas en bak ze ca 25 minuten in een voorverwarmde oven.
Bestrooi de pakjes met wat geraspte kaas en bak ze ca 25 minuten in een voorverwarmde oven.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere koolvisfilet met tomaat en ui in bladerdeeg. 400 kcal.
Ingrediƫnten
- 200 gram koolvisfilet
- 2 grote tomaten
- 1 grote ui
- 150 gtam geraspte 20+ kaas.
- pakje bladerdeeg
- beetje limoensap
- 2 grote tomaten
- 1 grote ui
- 150 gtam geraspte 20+ kaas.
- pakje bladerdeeg
- beetje limoensap
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
123807
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
2311
Drank
Uit
Bookmarked
19
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Ontdooi het bladerdeeg en de visfilet.
Ontdooi het bladerdeeg en de visfilet.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht