Bereidingswijze
Zet water op samen met visbouillon. Als het kookt voeg de overige ingredienten toe(behalve de lente uitjes) en laat 5 tot 10 minuten doorkoken op laag vuur.Voeg de lente ui toe en haal van het vuur.
Breng op smaak met peper en zout.
Eet smakelijk.
Breng op smaak met peper en zout.
Eet smakelijk.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Frisse makkelijke soep.
Ingrediƫnten
Pak diepvries koolvis.
1 spriet sereh (citroengras)
2 schijfjes limoen
2 lenteuitjes
1 tl verse resapte gember
5 blaadjes djoeroepoeroet.
Pot visbouillon.
1 spriet sereh (citroengras)
2 schijfjes limoen
2 lenteuitjes
1 tl verse resapte gember
5 blaadjes djoeroepoeroet.
Pot visbouillon.
Hulpmiddelen & keukengerei
keukenmesje
Leuke tips
Een klein kommetje rijst erbij.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
123806
Homepage ID
8156
Smaak
N
Teller
624
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Rasp de gember.Snij de lenteuitjes fijn en snij de koolvis in blokjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht