Peperone (paprika) met kaas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/12/1999 - 20:07
Bereidingswijze
Doe wat olie in de pan en bak daarin de paprikastukjes enkele minuten om en om. Je ziet wel als ze beginnen te garen, maar laat ze niet zwart aanbakken!
Leg nu in de binnenkant van elk paprikastukje een plakje kaas en strooi hieroverheen wat Italiaanse kruiden.
Als de kaas wat gesmolten is in het gerecht klaar en kun je opdienen.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept

Vier kleuren paprikastukjes gevuld met gesmolten kaas en kruiden.
Ingrediƫnten
* 4 grote paprika's, rood, geel, oranje en groen. (Als je niet deze kleuren kunt krijgen neem je gewoon dezelfde hoeveelheid van een of twee of drie kleuren)
* 24 lange smalle plakjes kaas, liefst een romige.( Het allerlekkerst is de kaas die je kunt kopen met 10 vierkante plakjes van 10 bij 10 cm. in een pakje, meestal komt die uit Zwitserland of Italie. Deze doormidden snijden en gebruiken is echt zalig!)
* wat gedroogde Italiaanse kruiden
* olijfolie om in te bakken
Hulpmiddelen & keukengerei
2 koekenpannen
Leuke tips
Op elk bord een palet van diverse gekleurde paprikastukjes leggen, bijvoorbeeld in een waaier.
Het smaakt altijd lekker, dus maak het maar snel zelf eens klaar. Hoor ik dan nog wat?
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Tussengerecht
Recept ID
123804
Homepage ID
49821
Smaak
Z
Teller
1503
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Was de paprika's, ontdoe ze van pitjes en kroontje en snij ze in ca. 6 plakjes elk. Zorg dat de plakjes een beetje vlak zijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan