Pasta Roomsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/12/1999 - 19:46
Bereidingswijze
Smelt de boter in een pan en bak hierin de blokjes ham. Voeg er de tomatenpuree en de room bij (zonder suiker!) en maak het goed warm. Niet meer laten koken! Flink wat saliekruiden erdoor en verse peper en zout.
Buon appetito!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een zoals gewoonlijk gemakkelijk te maken heel lekkere Italiaanse saus voor pasta
Ingrediƫnten
* 75 gram boter
* 150 gram gekookte ham in kleine blokjes
* 1 eetlepel tomatenpuree
* 1 pakje Room Culinair of ongesuikerde keukenroom
* flink wat saliekruiden
* peper en zout van de molen (niet te weinig)
Leuke tips
Roer de al dente gekookte pasta (spaghetti of fusilli of penne) door de saus. Klaar!
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
123802
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
3152
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
17
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan