Risotto Met Kippelevertjes.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/12/1999 - 17:50
Bereidingswijze
Kippelevertjes bruin bakken. Bestrooi ze met peper en zout.Voeg de ui en courgette toe en laat 10 min. sudderen.Voeg de blokjes appel toe,samen met 1 deciliter water en rijst.Breng het geheel aan de kook en laat de risotto nog 5 min. zachtjes sudderen met de deksel op de pan.smakelijk eten.
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
weer iets anders lekker mager van de weight watchers.
Ingrediƫnten
1 theel. plantaardige olie - 120 g kippelevertjes - peper,zout - 1 gesnipperde ui - 100 g courgette in plakjes - 1 kleine appel in blokjes - 60 g gekookte rijst.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
123795
Homepage ID
2355
Smaak
N
Teller
336
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
rijst kooken en appel in blokkjes snijden de courgetten in plakjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sylvia