Chinese Peultjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/12/1999 - 16:53
Bereidingswijze
Verhit de olie in een wok. Roerbak de peultjes ongeveer tien minuten tot een kwartier - tot ze de beetgaarheid hebben waar je van houdt. Voeg na vijf minuten de oesterzwamreepjes toe. Als beide groenten gaar genoeg zijn voeg je naar smaak gembersiroop toe en laat het geheel even sudderen, echt maar een paar minuten. Meng er sesamzaad doorheen en dien het gerecht op.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bijgerecht voor een rijsttafel.
Ingrediƫnten
4 tot 5 ons peultjes
1 ons oesterzwammen
2 eetlepels wokolie
gembersiroop
sesamzaad
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
123774
Homepage ID
3638
Smaak
Z
Teller
2223
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Haal de peultjes af. Snijd de oesterzwammen in reepjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pauline