Bereidingswijze
Bak het shoarmavlees in een koekenpan, doe als het gaar is de uitgelekte doperwtjes en de roomkaas erbij en laat het warm worden. Bak ondertussen in een andere pan de krieltjes tot ze een bruin korstje hebben (als de korstjes je niet kunnen schelen of als je maar een koekenpan hebt kunnen ze ook bij het shoarmavlees worden meegebakken).
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
shoarmavlees, pot/blik doperwtjes, krielaardappeltjes, bakje roomkaas (boursin o.i.d.)
Leuke tips
Serveer met een groene salade of geraspte wortel (met een drupje olie en citroen)
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123754
Homepage ID
7077
Smaak
N
Teller
1021
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht