Penne met Merguez

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/12/1999 - 14:03
Bereidingswijze
Kook de pasta naar wens gaar of al dente. Snijd de ui fijn en zet hem samen met de tomatenblokjes in een pan op middelhoog vuur zodat de ui in de tomaat gaarpruttelt. Snijd de merguez in stukjes en bak die in de olijfolie in een koekenpan. Meng de merguez (en de inmiddels zeer smaakrijke olie)door de tomatensaus en serveer dit apart bij de pasta.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
een pastagerecht met pittige worstjes
Ingrediƫnten
200 gram penne of andere pasta, 300 gram merguez (worstjes, verkrijgbaar bij islamitische slagers), 1 kleine ui, 1 blikje tomatenblokjes, 1 scheutje olijfolie
Leuke tips
Lekker met een groene salade of lollo rosso met vinaigrette.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123753
Homepage ID
7077
Smaak
P
Teller
6991
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
annabel