Bereidingswijze
Pel de ui en snipper hem fijn.
Was de peper en verwijder het zaad. Snijd het vruchtvlees in stukjes.
Verhit de olie in een wok of koekenpan en fruit de ui. Voeg de koenjit en het nasivlees toe. Roerbak het in ca. 10 minuten gaar.
Bak de laatste 2 minuten de peper mee. Breng op smaak met ketjap.
Bereid de mie en satesaus volgens de gebruiksaanwijzing.
Schep het vlees door de mie.
Serveer de satesaus apart erbij.
Was de peper en verwijder het zaad. Snijd het vruchtvlees in stukjes.
Verhit de olie in een wok of koekenpan en fruit de ui. Voeg de koenjit en het nasivlees toe. Roerbak het in ca. 10 minuten gaar.
Bak de laatste 2 minuten de peper mee. Breng op smaak met ketjap.
Bereid de mie en satesaus volgens de gebruiksaanwijzing.
Schep het vlees door de mie.
Serveer de satesaus apart erbij.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
1 ui, 1/2 rode peper, 3 el (zonnebloem)olie, 2 tl koenjit, 400 gram nasivlees, ketjap manis, 400 gram mienestjes, satesaus
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123673
Homepage ID
9736
Smaak
P
Teller
215
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht