gevulde ballen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/12/1999 - 11:29
Bereidingswijze
Pel de ui en snipper hem fijn, vermeng de ui met de fetakaas.
Verdeel het gehakt in 8 porties.
Druk 1 portie plat en vul het gehakt met een beetje van het fetamengsel.
Werk zo al het gehakt af.
Druk de balletjes goed dicht en haal ze door de bloem.
Verhit de boter in een braadpan en bak de balletjes rondom bruin en gaar.
Voeg eventueel wat water toe aan het bakvet.

Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker gevuld gehakt met fetakaas.
350 kcal.
Ingrediƫnten
- 3 uien
- 100 gram fetakaas
- 350 gram rudergehakt
- 4 el bloem
- 40 gram margarine
Leuke tips
Heerlijk met aardappelpuree en snijbonen.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
123652
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
551
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
16
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy