pasta frutti di mare

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/12/1999 - 11:12
Bereidingswijze
Pers de knoflook boven de saus uit.
Roer de mosselen, zalm en garnalen samen met de creme fraiche door de saus en warm goed door. Voeg de peterselie en de dille toe en maak op smaak met peper en zout.

Serveer de saus apart. Lekker met een frisse salade.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Tagliatelle met zalm-garnalen-mosselsaus.
Ingrediƫnten
300 gram (groene) tagliatelle,
1 zakje witte saus,
2 dl melk,
50 ml witte wijn,
1 teentje knoflook,
150 gram gekookte mosselen,
150 gram gerookte zalmsnippers,
100 gram garnalen,
1 bekertje creme fraiche,
2 eetl. dille,
1 eetl. peterselie,
peper en zout
Leuke tips
Deze saus is ook erg lekker met penne of conciglie in plaats van tagliatelle.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123649
Homepage ID
9668
Smaak
N
Teller
5972
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
17
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Maak intussen de witte saus met de melk en de wijn (verder volgens de aanwijzingen op de verpakking).
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jigsaw