Bereidingswijze
verhit de maiskiemolie in een braadpan, fruit hierin de kerrie,kaneel, ketoembar ca 3 minuten, voeg het vlees toe en bak ca 4 minuten, voeg de uien toe en bak ca. 2 minuten, blus af met de wijn en breng het aan de kook, laat het ca 1 minuut zachtjes koken, voeg de yoghurt toe, laat de currypot afgedekt in ca 20 minuten gaar worden, pel de pistachenoten en bestrooi de currypot ermee.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hamlappen met pistachenoten
Ingrediƫnten
2 rode uien
600 gram hamlappen
2 eetlepels maikiemolie
1 eetlepel kerriepoeder mild
1 eetlepel kaneel
1 theelepel ketoembar
1 dl halfzoete witte wijn
1 dl volle yoghurt
100 gram gezouten pistachenoten
600 gram hamlappen
2 eetlepels maikiemolie
1 eetlepel kerriepoeder mild
1 eetlepel kaneel
1 theelepel ketoembar
1 dl halfzoete witte wijn
1 dl volle yoghurt
100 gram gezouten pistachenoten
Hulpmiddelen & keukengerei
allerlei keukengerei
Leuke tips
lekker met komkommersalade.
wijnadvies : duitse witte wijn.
wijnadvies : duitse witte wijn.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123645
Homepage ID
2064
Smaak
Q
Teller
639
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
pel de uien en snipper ze fijn.
snijd het vlees in stukken van 2 cm bij 2 cm.
snijd het vlees in stukken van 2 cm bij 2 cm.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht