Irish Fishstew

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 01/12/1999 - 10:52
Bereidingswijze
maak de venkelknollen schoon en snijd ze in repen, verhit de olie in een koekenpan, bak de venkel ca. 8 minuten, maak de wortels schoon en sijd ze in schuine stukken, laat de doperwten uitlekken, vet een ovenschaal in met olie en bestuif de schaal met de bloem, los het visbouillon op in 3dl heet water, schep de venkel, wortel, erwtjes en de kabeljauw in de schaal en voeg de bouillon toe, bestrooi met zout en peper, dek de ovenschaal af met de aluminiumfolie. laat de irish fishstew middenin de oven in ca 20 minuten gaar worden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Kabeljauwfilet met venkel,wortelen en doperwten
Ingrediƫnten
600 gram verse kabeljauwfilet
2 venkelknollen
3 eetlepels zonnebloem olie
300 gram wortels
1 potje doperwten
3 eetlepels bloem
1 visbouillontablet
zout,peper,alumiumfolie
Hulpmiddelen & keukengerei
allerlei keukengerei
Leuke tips
lekker met pasta-schelpjes
wijnadvies : italiaanse rode wijn.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123643
Homepage ID
2064
Smaak
Q
Teller
273
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
verwarm de oven voor op 200 graden.
snij de kabeljauw in stukken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
winnie