Bereidingswijze
Roer alle ingredienten voor de dressing door elkaar en breng de dressing op smaak met zout en peper.
Snijd de ham in kleine blokjes.
Maak de bleekselderij schoon en snijd hem in smalle boogjes.
Snijd de wortel, de annanas en de abrikoos
in kleine stukjes.
Schep alle groenten, de aardappeltjes en de dressing door elkaar.
Bestrooi de salade met de geraspte kaas en schep dit voorzichtig door de salade.
Bestrooi de salade met gesnipperde bieslook.
Snijd de ham in kleine blokjes.
Maak de bleekselderij schoon en snijd hem in smalle boogjes.
Snijd de wortel, de annanas en de abrikoos
in kleine stukjes.
Schep alle groenten, de aardappeltjes en de dressing door elkaar.
Bestrooi de salade met de geraspte kaas en schep dit voorzichtig door de salade.
Bestrooi de salade met gesnipperde bieslook.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere salade met maar 350 kcal.
Ingrediƫnten
- 4 plakken magere achterham
- 3 stengels bleekselderij
- 12 gedroogde abrikozen
- 4 wortels
- 600 gram mini krielaardappels voorgekookt
- 4 el gesnipperde bieslook
- 4 annanasringen
Voor de dressing:
- 2 dl magere yoghurt
- 14 el sinaasappelsap
- 4 tl honing
- 4 tl mosterd
- zout en peper
- 4 el geraspte 20+ kaas
- 3 stengels bleekselderij
- 12 gedroogde abrikozen
- 4 wortels
- 600 gram mini krielaardappels voorgekookt
- 4 el gesnipperde bieslook
- 4 annanasringen
Voor de dressing:
- 2 dl magere yoghurt
- 14 el sinaasappelsap
- 4 tl honing
- 4 tl mosterd
- zout en peper
- 4 el geraspte 20+ kaas
Leuke tips
Lekker met stokbrood of een sneedje geroosterd brood.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
123642
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
1221
Drank
Uit
Bookmarked
30
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kook de voorgekookte aardappeltjes nog even 10 minuten na en laat ze goed afkoelen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht