Bereidingswijze
Maak de tomaten schoon, verwijder vocht en zaadjes.
Maak de ui schoon en snijd hem fijn.
Klop de eieren los met wat melk en zout en peper.
Smelt de margarine in een koekenpan en voeg het ei de tomaat en de ui toe.
Bak het mengsel al roerende met een vork, op een matig hoog vuur.
Schraap steeds het gestolde ei los van de bodem.
Roer er als het ei grotendeels gestold is, de kaas en de basilicum door. Laat de kaas even smelten en dan direct serveren.
Maak de ui schoon en snijd hem fijn.
Klop de eieren los met wat melk en zout en peper.
Smelt de margarine in een koekenpan en voeg het ei de tomaat en de ui toe.
Bak het mengsel al roerende met een vork, op een matig hoog vuur.
Schraap steeds het gestolde ei los van de bodem.
Roer er als het ei grotendeels gestold is, de kaas en de basilicum door. Laat de kaas even smelten en dan direct serveren.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker met tomaat, kaas en een uitje.
350 kcal.
350 kcal.
Ingrediƫnten
- 2 vleestomaten
- 1 grote ui
- 8 eieren
- 5 el magere melk
- zout en peper
- 50 gram margarine
- 100 gram geraspte 20+ kaas
- 2 el gesnipperde basilicum
- 1 grote ui
- 8 eieren
- 5 el magere melk
- zout en peper
- 50 gram margarine
- 100 gram geraspte 20+ kaas
- 2 el gesnipperde basilicum
Leuke tips
Heerlijk met geroosterd brood.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
123640
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
1329
Drank
Uit
Bookmarked
41
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht