Bereidingswijze
Zet 3 dl water op. De gesnipperde ui, kruiden en bouillonblokjes toevoegen. Ongeveer 10 minuten laten doorkoken. De kool en de santen erbij en 10 tot 20 minuten laten koken. Tot slot de zout en sambal toevoegen.
Vertel iets leuks over dit recept
De kool krijgt een heerlijke zachte smaak door deze bereiding. Recept van een vriendin van me.
Ingrediƫnten
witte kool; 1 ui; 2 theel. laos; evt. stukje trassi; 2 bouillonblokjes; 2 a 3 theel. sambal oelek; santen
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
123634
Homepage ID
2427
Smaak
P
Teller
4147
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
ui snipperen en kool in stukken snijden (niet in reepjes!)
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht