Bereidingswijze
Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit olie in de pan. Bak het vlees in 5 minuten rondom bruin. Fruit de ui mee. Toevoegen: paprika, 250 ml water, bouillonblokjes en piment. Met deksel op de pan 30 minuten laten sudderen. Fruit en 2 el sap erdoor scheppen. Even laten meewarmen. Al roerend maizenapapje toevoegen tot gebonden saus. Op smaak brengen met zout,peper en tabasco.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekker pittig wintergerecht.
Ingrediƫnten
1 rode paprika,
1 groene paprika,
1 flinke ui,
1 l blik fruitcoctail,
halve eetlepel maizena,
3 eetlepels witte wijn,
pond varkenspoulet,
zout en peper,
olie,
bouillonblokjes,
mespunt piment,
tabasco.
1 groene paprika,
1 flinke ui,
1 l blik fruitcoctail,
halve eetlepel maizena,
3 eetlepels witte wijn,
pond varkenspoulet,
zout en peper,
olie,
bouillonblokjes,
mespunt piment,
tabasco.
Hulpmiddelen & keukengerei
braadpan
Leuke tips
Lekker met rijst en sperziebonen of doppers.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123633
Homepage ID
9198
Smaak
P
Teller
335
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Was en snipper de paprika en de ui.Laat blik fruit uitlekken, bewaar het vocht. Roer de maizena glad met de wijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht