Bereidingswijze
Doe de ui en gehakt in roerbakpan en bak het goudbruin. Voeg de spitskool toe en roerbak een paar minuten. Voeg dan de gewelde nassikruiden toe en laat dit even trekken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Spitskool met gehakt en nassikruiden.
Ingrediƫnten
1 spitskool, 4 ons rundergehakt, 1ui, 1 zakje nassikruiden, croma.
Hulpmiddelen & keukengerei
Mes, pan en roerbakpan.
Leuke tips
Met een frisse salade.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123632
Homepage ID
8575
Smaak
P
Teller
15019
Drank
Uit
Bookmarked
36
Aantal reacties
6
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snipper de spitskool en kook deze beetgaar. Snipper de ui.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid