Bereidingswijze
Snijd de prei in dunne ringetjes.
Vermeng het gehakt met de gemberpoeder en wat zout en peper.
Verhit wat olie en roerbak de prei ongeveer 1 minuut.
Voeg het gehakt toe en bak het rul.
Snijd de kapjes van de tomaten en hol ze uit.
Laat ze even uitlekken.
Klop de eieren los en roer ze samen met de kokos, de ketjap en de sambal door het gehakt. Zet de tomaten in een ovenschaal en vul ze met het gehakt.
Bestrooi ze met geraspte kaas en bak ze in ca 25 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
Vermeng het gehakt met de gemberpoeder en wat zout en peper.
Verhit wat olie en roerbak de prei ongeveer 1 minuut.
Voeg het gehakt toe en bak het rul.
Snijd de kapjes van de tomaten en hol ze uit.
Laat ze even uitlekken.
Klop de eieren los en roer ze samen met de kokos, de ketjap en de sambal door het gehakt. Zet de tomaten in een ovenschaal en vul ze met het gehakt.
Bestrooi ze met geraspte kaas en bak ze in ca 25 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker met gehakt uit de oven.
400 kcal
400 kcal
Ingrediƫnten
- 3 stronkjes prei
- 400 gram rundergehakt
-3 tl gemberpoeder
- 8 grote vleestomaten
- 2 eieren
- 4 el kokos
- 4 el ketjap manis
- 2 tl sambal
- peper en zout
- scheutje olie
- 150 gram geraspte 20+ kaas
- 400 gram rundergehakt
-3 tl gemberpoeder
- 8 grote vleestomaten
- 2 eieren
- 4 el kokos
- 4 el ketjap manis
- 2 tl sambal
- peper en zout
- scheutje olie
- 150 gram geraspte 20+ kaas
Leuke tips
Lekker met gekookte krielaardappeltjes en salade.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
123630
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
522
Drank
Uit
Bookmarked
16
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht