chinees varkensvlees

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/11/1999 - 21:43
Bereidingswijze
vlees in kleine stukjes met de olie roerbakken tot het een kleurtje krijgt dan de soja,suiker,en sherry erbij en de boontjes en bouillon dit even laten sudderen
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
350 gr.magere hamlappen ,5oogr. haricots verts ,2 eetl.zonnebloemolie,2 eetl. sojasaus,2 eetl.sherry,2eetl. suiker,4 eetl. kippebouillon van blokje
Hulpmiddelen & keukengerei
een wok
Leuke tips
lekker met rijst,dit gerecht zonder rijst is per persoon 219 kcal.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
123609
Homepage ID
9793
Smaak
N
Teller
1558
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
21
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
doorzetster