Bereidingswijze
De blokjes kalkoen bruin bakken. De ui toevoegen en eventjes meebakken. De kerrie toevoegen en ook eventjes meebakken op laag vuur.
Abrikozen in stukjes snijden en met de bouillon toevoegen. Even goed doorroeren. Binden met de santen (net zo veel toevoegen dat er een gebonden saus ontstaat).
Deksel op de pan en op laag vuur nog 10 min zachtjes stoven.Op smaak brengen met zout en peper en besrooien met de amandelsnippers.
Abrikozen in stukjes snijden en met de bouillon toevoegen. Even goed doorroeren. Binden met de santen (net zo veel toevoegen dat er een gebonden saus ontstaat).
Deksel op de pan en op laag vuur nog 10 min zachtjes stoven.Op smaak brengen met zout en peper en besrooien met de amandelsnippers.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
2 kalkoensnitzels - 1 ui - 2 tl kerrie - 1 1/2 dl kippenbouillon - blikje abrikozen - amandelsnippers (handje) - blokje santen - zout en peper.
Leuke tips
Lekker met rijst en broccoli
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123563
Homepage ID
6257
Smaak
P
Teller
191
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De amandelsnippers lichtbruin roosteren in een koekenpan (met anti-aanbaklaag)
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht