Capucijner stoofpot

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/11/1999 - 15:40
Bereidingswijze
spekjes op een laag vuur langzaam uitbakken..De spekjes uit de pan nemen en de kippenlevertjes in het achtergebleven vet bijna gaar bakken..De champignons en de gesnipperde ui mee laten bakken..de tomatenpuree erbij roeren..de Tomaten uitlaten lekken ,in stukjes snijden en met de paprika poeder er door heen roeren.de uitgelekte mais en capucijners toevoegen en op smaak brengen met zout en peper...nog 10 minuten onder af en toe roeren laten stoven.
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een warm gerecht voor koude dagen
Ingrediƫnten
200 gram magere spekblokjes..200gram kippenlevertjes..1 doosje champignons..1 ui..een blikje tomatenpure..een blik gepelde tomaten..1 eetlepel paprika poeder..1 blikje mais..1 pot capucijners
Leuke tips
Lekker met een gemengde salade en stokbrood
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123561
Homepage ID
9299
Smaak
N
Teller
690
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
deke