Kabeljauw Met Sinaasappelsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/11/1999 - 15:10
Bereidingswijze
Breng de bouillon met de dragon, zout, peper en sinaasappelsap aan de kook.
Leg de vis in de bouillon.
Zet het vuur laag en kook de vis in ca 9 minuten zachtjes gaar.
Maak de maizena aan met wat water.
Schep 2 dl kookvocht in een steelpan en bind dit met de maizena.
Neem de pan van het vuur en roer de yoghurt erdoor. Laat het geheel zachtjes zonder te koken helemaal warm worden.
Op smaak brengen met zout en peper.
Verdeel de vis over 4 boorden en schenk de saus er over. Garneren met een sinaasappelpartje en bestrooien met wat fijngehakte bieslook.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke vis in een lekker sausje.
350 kcal.
Ingrediƫnten
- 2 dl visboullion
- 2 dl sinaasappelsap
- 2 tl dragon
- 4 stukjes kabeljauwfilet ca 100 gr
- 2 tl maizena
- 2 dl yoghurt
- zout en peper
- bieslook
- wat sinaasappelpartjes
Leuke tips
Heerlijk met aardappelpuree.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
123560
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
2322
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy