Bereidingswijze
Verhit de olie in een koekenpan en laat de ui omscheppend in een paar minuten glazig fruiten. Voeg het gehakt toe en roerbak tot het kruimelig en licht gekleurd is. Voeg de augurkjes en de ketchup toe en breng verder op smaak met wat zout en peper. Laat het gehaktmengsel kort stoven.
Vouw de broodjes open en vul ze met de slareepjes. Schep er het gehaktmengsel op en bestrooi met de bosui.
Zet desgewenst de ketchup op tafel.
De broodjes kunnen vervangen worden door pitabroodjes.
Vouw de broodjes open en vul ze met de slareepjes. Schep er het gehaktmengsel op en bestrooi met de bosui.
Zet desgewenst de ketchup op tafel.
De broodjes kunnen vervangen worden door pitabroodjes.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 ui, 2 augurken, 2 bosuitjes, 2 bladeren ijsbergsla, 4 langwerpige broodjes, 2 el olie, 300 gram rundergehakt, 2 el hot ketchup, zout en versgemalen peper
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
123559
Homepage ID
9736
Smaak
N
Teller
256
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snipper de schoongemaakte ui. Snijd de augurken eerst in reepjes en daarna in blokjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes en de ijsbergsla in reepjes.
Snijd de broodjes aan de bovenkant open zonder ze helemaal door te snijden.
Snijd de broodjes aan de bovenkant open zonder ze helemaal door te snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht