Joegoslavische Zuurkool

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/11/1999 - 13:38
Bereidingswijze
In pan olijfolie verhitten en de kipfilet erin doen,bestrooien met paprikapoeder.
Roerbakken totdat ze kleuren, de aardappelschijfjes toevoegen. Als aardappels goudgeel zijn, en krokant(even proeven dus!), de zuurkool toevoegen, en losbakken.
Het geheel is klaar als de zuurkool door de paprika een roodachtige kleur heeft gekregen
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 pond zuurkool,
1 pond kipfilet,
1 kilo aardappelschijfjes(diepvries),
paprikapoeder, pittig en olijfolie
Hulpmiddelen & keukengerei
Grote koekenpan
Leuke tips
Iets te drinken erbij kan geen kwaad...
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123550
Homepage ID
9638
Smaak
P
Teller
542
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kipfilet snijden, zuurkool vocht afgieten
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
bianca_b