Bereidingswijze
Pel de velletjes er van af en snijd ze in reepjes.
Meng 2 eetlepels olijfolie en een scheutje citroen sap met peper, zout en een teentje knoflook.
Even in de koelkast zetten en dan genieten. Is een zalige begeleiding voor vlees en cous-cous.
Meng 2 eetlepels olijfolie en een scheutje citroen sap met peper, zout en een teentje knoflook.
Even in de koelkast zetten en dan genieten. Is een zalige begeleiding voor vlees en cous-cous.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Pikant en anders
Ingrediƫnten
Per persoon 1-2 paprika's.
2 eetlepels olijfolie
1/2 eetlepel citroen
zout
peper
teentje knoflook
2 eetlepels olijfolie
1/2 eetlepel citroen
zout
peper
teentje knoflook
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
D
Soort gerecht / gang
Barbecue
Recept ID
123528
Homepage ID
9745
Smaak
Z
Teller
518
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Meng rode met gele en groene paprika's. Als de gekleurde paprika's te prijzig zijn gebruik dan alleen groene.
Op de barbecue rooster je de paprika's, blaker je ze eigenlijk, maar wees voorzichtig om ze niet te verbranden.
Als ze rondom gaar zijn haal ze dan van de barbecue en doe je de paprika's in een papieren zak om ze verder te laten stoven.
Op de barbecue rooster je de paprika's, blaker je ze eigenlijk, maar wees voorzichtig om ze niet te verbranden.
Als ze rondom gaar zijn haal ze dan van de barbecue en doe je de paprika's in een papieren zak om ze verder te laten stoven.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid