Kipsalade In Een Bootje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/10/1999 - 22:17
Bereidingswijze
Doe alle ingredienten, behalve de witlof en de bieslook in een grote schaal en roer dit goed door elkaar. Laat dit even staan om de smaken goed op elkaar te laten intrekken.
Leg nu op elk bord twee of drie witlofblaadjes en vul ze met de kipsalade.
Eroverheen strooi je wat bieslook en als garnering aan de rand eventueel wat veldsla.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Fris kipslaatje in een witlofblaadje.
Ingrediƫnten
* dubbele kipfilet (liefst ma?skip)
* 1 blik ananas in kleine stukjes
* 2 stronkjes witlof
* 2 eetl. fijngesneden lenteui
* 2 eetl. fijngesneden bieslook
* 2 eetl. fritessaus
* 2 eetl. slasaus
* klein scheutje tomatenketchup
* lekkere scheut sherry
* 1 eetl. paprikapoeder
* peper en zout van de molen
Leuke tips
Lekker met wat brood en een glas witte wijn.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
123523
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
1322
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Trek de van de kipfilet een bouillon ca 45 min. laat de kip wat afkoelen en snijdt hem dan in blokjes. Pel de witlofblaadjes en was ze goed. Droog ze in de slacentrifuge.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan