Bereidingswijze
snijd de avocado's in de lengte door,pit eruit(wel bewaren)lepel het vruchtvlees eruit en maak het fijn met een vork(of mixer) tot een gladde massa.
zeef de boullion en giet die er langzaam bij
tot het een massa is geworden(zo dik of dun als je zelf wilt)
doe de stukjes uitgeplozen kip erbij en warm het op,maar mag niet koken.
kan goed bewaard worden in de diepvries maar laat dan de pit erin zitten ,zo houdt hij de mooie groen kleur(ook als je hem van te voren klaarmaakt)
zeef de boullion en giet die er langzaam bij
tot het een massa is geworden(zo dik of dun als je zelf wilt)
doe de stukjes uitgeplozen kip erbij en warm het op,maar mag niet koken.
kan goed bewaard worden in de diepvries maar laat dan de pit erin zitten ,zo houdt hij de mooie groen kleur(ook als je hem van te voren klaarmaakt)
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
soep van avocado's
Ingrediƫnten
3 rijpe avocado's(zijn ze hard doe ze in een plastic tas met een banaan erbij)
1kippenborststuk
3rawits(kleine pepertjes)
wat foelie
zout en peper
1kippenborststuk
3rawits(kleine pepertjes)
wat foelie
zout en peper
Hulpmiddelen & keukengerei
eventueel een mixer
Leuke tips
zeer lekker met warm stokbrood en knoflookboter
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
123521
Homepage ID
8998
Smaak
N
Teller
524
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
bouliion maken van de kip
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht