Bereidingswijze
sla de slagroom op met de grand manier.
ontvet nu heel goed de bekkem.
in de bekkem de eiwitten opslaan met de suiker.als het eiwit erg taai word dan de machine op een langzamere stand zetten en de chocolade druppels gewijs toe voegen.
ontvet nu heel goed de bekkem.
in de bekkem de eiwitten opslaan met de suiker.als het eiwit erg taai word dan de machine op een langzamere stand zetten en de chocolade druppels gewijs toe voegen.
Ingrediƫnten
350 gr. pure chocolade,0,5 liter slagroom,
6 eieren,borrelglaasje grand manier,50 gr suiker.
6 eieren,borrelglaasje grand manier,50 gr suiker.
Hulpmiddelen & keukengerei
keuken machine met gard
Leuke tips
lekker met sinasappel saus en mint
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
123519
Homepage ID
9735
Smaak
Z
Teller
386
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
chocolade laten smelten(moet wel afkoelen),
eieren scheiden,bekkem goed ontvetten met citroensap.
eieren scheiden,bekkem goed ontvetten met citroensap.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht