Bereidingswijze
Meng de aardappelrasp met de ui, eieren, bloem en zout en peper. Vorm er platte koekjes van en bak die in olie aan weerskanten goudgeel. HET AARDAPPELMENGSEL DIRECT NA BEREIDING GEBUIKEN.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een gebakken aardappelpannekoekje, ter variatie op de gewone aardappel.
Ingrediƫnten
1 kg aardappelen; 2 kleine eieren; 3 opgehoopte eetlepels bloem; 1 grote ui; zout en peper.
Hulpmiddelen & keukengerei
Keukenmachine
Leuke tips
Garneer de aardappelkoekjes met wat peterselie en kerstomaatjes.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
123504
Homepage ID
8677
Smaak
N
Teller
1044
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Rasp de aardappels met behulp van de keukenmachine. Doe de aardappelrasp in een theedoek en wring hem goed uit, zodat al het vocht er uit loopt. Snij de ui fijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht