Bereidingswijze
Doe de kippelevers bij de kokende bouillon, gedurende drie minuten, niet langer. Haal de kippelevers uit de bouillon, laat ze uitlekken en doe ze in de mixer met de roomboter, wat peper en zout. Goed fijn mixen. Doe er dan de cognac bij. Giet dit mengsel in een beboterde pasteivorm en zet het minstens 12 uur in de koelkast.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een namaak ganzenlever voor diegenen die om humanitaire of financiele redenen geen echte ganzenlever willen eten.
Ingrediƫnten
250 gr. verse kippelevertjes; 250 gr. halfzoute roomboter; 1 borrelglas cognac; 1 bouquet garni; 1 koffielepel peperkorrels.
Hulpmiddelen & keukengerei
mixer
Leuke tips
Serveren met warm geroosterd brood.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
123503
Homepage ID
8677
Smaak
N
Teller
734
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Doe het bouquet garni met de peperkorrels en zout in een pan en bedek het met water. Aan de kook brengen en 10 minuten laten trekken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht