Gehaktsaus Met Tauge En Champignons

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/10/1999 - 16:22
Bereidingswijze
In braadpan boter verhitten. Met vork gehakt in 5 min. rul bakken. Knoflook pellen en erboven uitperzen. Toevoegen: ui, paprika en champignons. 5 min. zachtjes meebakken. In kom saus met 2 dl. water tot papje roeren. Door gehaktmengsel roeren. Nog 3 min. koken. Toevoegen:tauge,augurk en zure room. nog 1 min. zachtjes verwarmen. Peterselie erboven fijnknippen. Op smaak brengen met zout en peper.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
fris gerecht met ghakt door de paprika en augurk ,pittig door de stroganofsaus.
Ingrediƫnten
1/2 ui, 1/2 gele paprika,1 bakje champignons,3 zoetzure augurken,100 gr. tauge,1 el. boter,200gr. gehakt, 2 t. knoflook, 1 zakje stroganofsaus, 2 el. zure room, 2 takjes peterselie, zoet en peper.
Hulpmiddelen & keukengerei
Braadpan
Leuke tips
Lekker met rijst.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123501
Homepage ID
9657
Smaak
P
Teller
489
Waardering aantal
2
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Ui pellen en snipperen. Paprika zaadjes verwijderenen in kleine stukjes snijden. Champignons in plakjes snijden. Augurken in stukjes snijden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ellis23