Aardbeienpudding

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/10/1999 - 16:10
Bereidingswijze
Roer de aardbeienpuree door de room. Los de geweekte gelatine op in het citroensap. Roer het door het aarbeienmengsel. Af en toe roeren tot het geheel lobbig wordt. Dan in bakjes doen en in de koelkast laten opstijven.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een fris toetje van vers fruit
Ingrediƫnten
500 gram aardbeien. 1/4 liter slagroom. witte basterdsuiker naar smaak. 8 gelatineblaadjes. 2 eetlepels citroensap.
Hulpmiddelen & keukengerei
staafmixer
Leuke tips
Garneren met schijfjes aarbei en een toefje slagroom.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
123499
Homepage ID
8677
Smaak
Z
Teller
7242
Waardering aantal
1
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Klop de slagroom stijf met de basterdsuiker. Pureer de aardbeien met de staafmixer.
Week de gelatineblaadjes 10 minuten in water.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
wega