visgoulash

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/10/1999 - 15:51
Bereidingswijze
Uien en knoflook pellen en snipperen.Prei wassen en in ringen snijden. Visfilet wassen,droogdeppen,in blokjes snijden en met citroensap besprenkelen.Olie verhitten en de uien glazig fruiten.Knoflook,prei,tomaten en vis toevoegen.Visfond of water er bij schenken.Kruiden met zout,peper en provinciaalse kruiden.Het geheel ca.15 min. gaar koken. evt. nog eens kruiden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere goulash met vis!278 kcal!
Ingrediƫnten
2 uien
2 teentjes knoflook
1 prei
750g visfilet
2 el citroensap
ca. 800g gepelde tomaten uit blik
2 el olie
1/4 l visfond of water
zout,peper
2 el provinciaalse kruiden
Leuke tips
Lekker met stokbrood!
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123498
Homepage ID
2690
Smaak
N
Teller
213
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
dekookgek