Eenpansmaaltijd Met Rijst En Gehakt

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/10/1999 - 15:29
Bereidingswijze
De ui pellen en in stukken snijden.De prei wassen en in ringen snijden.Selderij wassen en in blokjes snijden.De olie in de pan verhitten en het gehakt en de ui aanbraden.Prei en selderij toevoegen.Op smaak brengen met zout en peper,paprikapoeder,oregano en bascilicum.De bouillon toevoegen.Rijst en tomatenpuree in de pan doen.De tomaten in partjes snijden en met vocht aan het gerecht toevoegen.Goed doorroeren en ca. 30min. laten pruttelen. Kort voor het serveren evt.kruiden toevoegen
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekker maaltijd die niet zwaar op je maag ligt.
Ingrediƫnten
3 uien
1 prei
1/4 selderijknol
2 el olie
350g gehakt
zout,peper
paprikapoeder,mild
oregano
bascilicum
1 l bouillon
250g langkorrelige rijst
2 el tomatenpuree
1 blik gepelde tomaten
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123495
Homepage ID
2690
Smaak
N
Teller
1006
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
dekookgek