Rode Bietenschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/10/1999 - 15:11
Bereidingswijze
Intussen de rode bieten wassen in vieren en dan in plakjes snijden.De buitenste bladeren van de kool verwijderen en de rest in acht stukken snijden en wassen. De kern verwijderen en de kool grof snijden.De groenten in de pan met het vlees doen en nog ca.35 min. laten koken.Tegen het einde de bonen toevoegen.Flink kruiden met azijn,suiker,zout en peper.Vlees uit de pan halen en indien nodig het been verwijderen. HEt vlees in stukken snijden en weer terug in de pan doen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Eindelijk een lekker recept met bietjes
Ingrediƫnten
1 kg rundvlees
20 peperkorrels
1 laurierblad
1 zakje soepgroenten
3 uien
bouillonblokje voor 2l bouillon
750g rode bieten
500g witte kool
300g tuinbonen(diepvries)
1 1/2-2el inmaakazijn
1-2 el suiker
zout
peper
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123494
Homepage ID
2690
Smaak
N
Teller
2924
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Het vlees in 2 1/2l water in 90 min. koken samen met de peperkorrels,het laurierblad,de soepgroenten, grof gesneden uien en het bouillonblokje
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
dekookgek