Spruitjesragout

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/10/1999 - 15:00
Bereidingswijze
Vlees eruit halen en in stukken snijden.Het vocht met de groenten door een vergiet schenken en de bouillon opvangen.De boter smelten in een pan;bloem toevoegen.Bouillon toevoegenen weer aan de kook brengen. Met zout,peper op smaak brengen en binden met creme fraiche. Stukjes vlees en de groenten toevoegen en weer opwarmen. Lekker met gekookte aardappelen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
erg lekker
Ingrediƫnten
500g mager rundvlees
1 ui
5 peperkorrels
1 laurierblad
zout
600g spruitjes
250g wortels
250g champignons
50g boter
40g bloem
peper
50g creme fraiche
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123493
Homepage ID
2690
Smaak
N
Teller
547
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Het vlees in 3/4 liter water met ui,peperkorrels,laurierblad en wat zout in ca. 90 minuten gaarkoken.15min. voor het eind van de kooktijd de schoongemaakte en gewassen spruitjes,de geraspte en in reepjes gesneden wortel en de schoongemaakte,in vieren gesneden champignon mee laten koken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
dekookgek