Vegetarische Spaghetti

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/10/1999 - 14:16
Bereidingswijze
Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing (al dente)
Olie in koekenpan verwarmen (de temperatuur is juist als een proefstukje gesnipperde knoflook knispert), knoflook licht bruin/goudkleurig fruiten (de knoflook wordt bitter als hij te bruin geworden is). Als knoflook klaar is gelijk uit de pan nemen en samen met de olie op de gekookte spaghetti, die op verwarmde borden klaar ligt, scheppen.
Bestrooi met peterselie en een paar snippers kaas; de rest van de kaas kan apart worden geserveerd naast de spaghetti.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Spaghetti met knoflook en olijfolie.
Ingrediƫnten
125 g dunne spaghetti
6-8 eetlepels olijfolie (virg.)
10 teentjes knoflook
peterselie
Een blokje Parmezaanse kaas
Leuke tips
Een mooie rode Toscaanse wijn maakt het smullen compleet.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
123486
Homepage ID
9036
Smaak
N
Teller
3065
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Teentjes knoflook pellen en in kleine stukjes snijden (dus NIET in de pers)
Blokje kaas snipperen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
trientsje