zoete kaashartjes met rode saus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/10/1999 - 14:03
Bereidingswijze
- Huttekase loskloppen met yoghurt.
- Eiwit stijfkloppen en er basterdsuiker lepel voor lepel erdoor
kloppen.
- Schuim door kaas scheppen.
- 2 porseleinen hartvormpjes, met gaatjes, bekleden met stukjes kaasdoek en kaasmengsel erin scheppen, goed aandrukken, afdekken en 1 nacht in koelkast laten uitlekken.
- Voor saus cranberrycompote omroeren met rode wijn en verwarmen.
- Hartjes op borden storten, saus erbij scheppen en met slagroom en rood fruit garneren.
- TIP: heeft u deze vormpjes niet dan kunt u het kaasmengsel in z'n geheel laten uitlekken, in platte schaal scheppen en er daarna met een uitsteekvorm hartjes uit steken.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Valentijn
Ingrediƫnten
125 gram huttenkase
0.50 deciliter(s) yoghurt
1 stuk(s) eiwit
2 eetlepel(s) basterdsuiker (wit)
6 eetlepel(s)cranberrycompote
2 eetlepel(s) Wijn (rood)
naar smaak slagroom
naar smaak gemengd rood fruit
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
123482
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
344
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes