Bereidingswijze
- Dep de vruchten goed droog.
- Smelt de chocolade au-bain-marie.
- Prik de vruchten aan een sateprikker en haal ze door de gesmolten chocolade.
- Laat ze hard worden op een vel bakpapier.
- Smelt de chocolade au-bain-marie.
- Prik de vruchten aan een sateprikker en haal ze door de gesmolten chocolade.
- Laat ze hard worden op een vel bakpapier.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Valentijn
Ingrediƫnten
250 gram chocolade
naar smaak appel (schijfje)
naar smaak sinaasappel (schijfje)
naar smaak ananasstukjes (blik)
naar smaak appel (schijfje)
naar smaak sinaasappel (schijfje)
naar smaak ananasstukjes (blik)
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
123481
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
289
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht