parfait d'amour-roomijs.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/10/1999 - 13:57
Bereidingswijze
- IJs ca. 10 minuten van tevoren uit diepvriezer nemen.
- Met ijsbolletjeslepel over 2 ijscoupes elk 2 bolletjes ijs scheppen.
- Garneren met decoratieroosjes en takjes munt.
- Direct opdienen.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Valentijn
Ingrediƫnten
1.25 deciliter(s) slagroom
25 gram basterdsuiker (wit)
1 stuk(s) eierdooier
2 eetlepel(s) Parfait d' amour
0.50 eetlepel(s) citroensap
4 stuk(s) decoratieroosjes (baukje)
2 takje(s) munt (vers)

Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
123478
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
690
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
- Slagroom stijfkloppen met suiker.
- In een grote kom eierdooier loskloppen met likeur en citroensap.
- Slagroom erdoor scheppen.
- Mengsel in een lage diepvriesdoos (inhoud ca. 1/2 liter) scheppen en in minstens 4 uur laten bevriezen.
- Regelmatig omscheppen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes