Bereidingswijze
- Smelt de chocolade au-bain-marie.
- Rol 20-25 bolletjes van de marsepein.
- Haal de bolletjes marsepein door de chocolade en rol ze vervolgens door de cacaopoeder.
- Rol 20-25 bolletjes van de marsepein.
- Haal de bolletjes marsepein door de chocolade en rol ze vervolgens door de cacaopoeder.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Valentijn
Ingrediƫnten
250 gram chocolade (bitter)
100 gram marsepein
naar smaak cacaopoeder
100 gram marsepein
naar smaak cacaopoeder
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
123477
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
401
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht