hart-taart.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/10/1999 - 13:51
Bereidingswijze
- Rol de plakjes bladerdeeg op elkaar uit tot een vierkant.
- Snijd er een hartvorm uit.
- Snijd het binnenste hart met een scherp mesje los, met uitzondering van de punt onderaan.
- Vouw de losse repen nu over elkaar heen naar de andere kant zodat onderin een knoop ontstaat.
- Bedekt het deeg met flinterdunne plakjes appel, die zijn omgeschept met suiker.
- Randen bestrijken met ei.
- Taart ca. 45 minuten in oven van 200 C. bakken.
Afbeelding
hart-taart.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Valentijn
Ingrediƫnten
8 blaadje(s) bladerdeeg (ontdooit)
naar smaak appels (Golden delicious)
1 stuk(s) eieren (losgeklopt)
naar smaak suiker
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
123474
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
4612
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes