Bereidingswijze
- Smelt de chocolade au-bain-marie.
- Laat de gembernootjes uitlekken en dep ze droog met keukenpapier.
- Prik de gembernootjes aan een sateprikker en haal ze door de gesmolten chocolade.
- Laat ze hard worden op een vel bakpapier.
- Laat de gembernootjes uitlekken en dep ze droog met keukenpapier.
- Prik de gembernootjes aan een sateprikker en haal ze door de gesmolten chocolade.
- Laat ze hard worden op een vel bakpapier.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Valentijn
Ingrediƫnten
250 gram chocolade (bitter)
25 stuk(s) gembernootjes (geconfijte
25 stuk(s) gembernootjes (geconfijte
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
123473
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
1333
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht