geitekaas met geurige lavendel.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/10/1999 - 13:48
Bereidingswijze
- Versier de kaashartjes met een stukje lavendel of een viooltje.
- Leg er (lichte) roggebroodrondjes bij.
Afbeelding
geitekaas met geurige lavendel.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Valentijn
Ingrediƫnten
100 gram geitekaas (Frans)
100 gram kwark (magere)
0.25 theelepel(s) tijm
0.25 theelepel(s) lavendel
2 stuk(s) viooltjes (gesuikerd)
Hulpmiddelen & keukengerei
2 stuk(s) hartvormpjes 1,5dl inh
1 stuk(s) plasticfolie
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
123472
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
522
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
- Meng de geitekaas, kwark, tijm en lavendel door elkaar.
- Breng het op smaak met zout en peper.
- Bekleed de vormpjes met plasticfolie.
- Verdeel de kaas over de twee vormpjes.
- Laat het in de koelkast in ca. 1/2 uur stijf worden.
- Trek voorzichtig aan het folie en haal de kaashartjes uit hun vormpjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes