kerriesaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/10/1999 - 13:08
Bereidingswijze
ui heel erg fijnsnijden en in de boter smoren samen met de kerrie niet echt bakken want dan wordt het bitter De bloem erdoor roeren bouillon erbij gieten en roeren tot een gladde saus is ontstaan evt beetje melk toevoegen en de saus evt zeven
Vertel iets leuks over dit recept
lekkere saus voor bij kip of bloemkool
Ingrediƫnten
1/2 ui
30 gram boter
1 theelepel kerrie poeder
40 gram bloem
1/2 liter bouillon van een bouillonblokje
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
123469
Homepage ID
4376
Smaak
P
Teller
528
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
1/2 liter bouillon maken van bouillonblokje(s)
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
petrazwanen