Bereidingswijze
Pak de halve plakjes bladerdeeg (die intussen zijn bestrooid met met peper en zout) leg daar de worstjes op of de kaas en rol ze dicht. Zorg dat de uiteinden ook goed dicht zitten en bestrijk ze met het los geklopte ei. Leg ze op een bakplaat en zet ze in een voorverwarmde oven (225c) en zet ze daar 25 min. in.
Afbeelding
Vertel iets leuks over dit recept
kaasblokjes en coctailworstjes in een krokant jasje van bladerdeeg.
Ingrediƫnten
Voor 30 hapjes (= 15 kaashapjes en 15 coctailworstjes) heb je 15 plakken bladerdeeg deeg nodig (uit het vriesvak bij de supermarkt), 15 coctailworstjes, 15 rechthoekige blokjes kaas naar eigen keuze (de blokjes kaas moeten ongeveer 5 cm x 3 cm zijn) en peper en zout. En e e n ei losgeklopt om de hapjes mee te bestrijken voordat ze de oven in gaan.
Leuke tips
Serveer ze warm.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
123466
Homepage ID
7490
Smaak
P
Teller
19924
Drank
Uit
Bookmarked
158
Aantal reacties
4
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijdt de plakken bladerdeeg doormidden (zodat je 2 rechthoeken hebt) strooi daar behoorlijk wat peper en zout op. Snijdt de blokjes kaas en laat de coctail worstjes uitlekken (er mag geen vocht meer op zitten).
Zet de oven op 225 c om voorteverwarmen.
Zet de oven op 225 c om voorteverwarmen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht