kaassaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/10/1999 - 12:48
Bereidingswijze
als de bloemkool bojna klaar is het kookvocht afgieten in een steelpannetje en er hong goentesaus bijdoen tot het de gewenste dikte heeft de kaas erbij doen en roeren tot de kaas gesmolten is evt als het kookvocht te weinig is water toevoegen op smaak maken met een beetje zwarte peper
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekkere saus voor over de bloemkool
Ingrediƫnten
honig groentesaus
zwarte peper
oudee geraspte kaas
kookvocht
Hulpmiddelen & keukengerei
kaasrasp
Leuke tips
heerlijk op de bloemkool
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
123465
Homepage ID
4376
Smaak
N
Teller
496
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
petrazwanen